Sørens blog

Saturday, April 22, 2006

Et essay.


Jeg skal skrive et essay som min næste skriftlige fremstilling i skolen. Emnet er "krig og fred. Jeg har aldrig før prøvet at skrive et essay før og forstår ikke helt hvad et essay er. I skolen har vi kun gennemgået det hurtigt i 2 dansk timer og det synes jeg langt fra er nok. Jeg tror ikke der er særlig mange fra min klasse der har forstået hvad et essay er. Gennemsnits karakteren for det her stilemne bliver nok utroligt lavt :P

Sunday, April 16, 2006

Så er jeg kommet til MapleStory

Ja, så har jeg fået hentet MapleStory, lavet en bruger og startet en mand. Min mand er kun i level 9 indtil videre. Han er Magician, men ikke så god endnu. Hvis I også spiller det kan i tilføje mig som jeres "buddie" (en ven i spillet) hvis i er interesseret. Min navn er Soeren91.

Jeg gider ikke til at fortælle alt om spillet og hvordan det hele fungerer. Det er der jo nok allerede så mange andre der har gjort. Men hvis du ikke ved hvad det er og godt vil vide det kan du tjekke hjemmesiden hvor du også kan hente spillet: www.mapleglobal.com
Men husk at siden kun virker i Internet Explore. Ret åndsvagt.

Vil lige til sidst sige at jeg er posetivt overrasket over MapleStory. Jeg har længe kendt til spillet, men har ikke gidet at hente det. Jeg skulle måske have hentet det for længe siden, men det fik jeg jo ikke gjort. MapleStory er et sjovt spil og det ser ud til at der er en masse ting at udforske og prøve i spillet.

Thursday, April 13, 2006

Velkommen endnu engang.

Jeg har valgt at slette alle mine tidligere posts/indlæg (kald dem hvad du vil), da de virkelig var noget lort. Nu får vi se om jeg tager mig sammen til at begynde på min blog igen, men håber jeg får skrevet lidt en gang imellem her.

Men velkommen til Sørens blog version 2 :P